Ben jij onze toekomstige Assistant Sommelier die onze gasten een unieke, onvergetelijke ervaring bezorgt? Wij zoeken per direct een nieuwe collega voor Beluga loves you.

Over de functie
Mooie combinaties – creatief – verrassend
In de rol van Assistant Sommelier ondersteun je de Sommelier en ben je de schakel tussen de keuken en de bediening. Samen met de Sommelier en Chef weet jij onze gasten te enthousiasmeren en te verrassen met een unieke kaart en mooie wijn-spijs combinaties. Voor jou is geen combinatie te gek en door middel van jouw ervaring ben jij in staat op zoek te gaan naar nieuwe uitdagende combinaties van gerechten en wijnen. Je zorgt met een subtiele en persoonlijke service ervoor dat onze gasten blij verrast de deur uit lopen en uiteraard graag weer terugkeren naar Beluga loves you.

Over jou
Passie voor wijn – sociaal – gedreven
Jij hebt affiniteit met wijn en je hebt een wijncertificaat of bent zelfs gediplomeerd sommelier. Door jouw ervaring in combinatie met een MBO niveau 4 of Hotelschool diploma kan jij je verbinden met een divers publiek: Je weet wat de “talk of the town” is, bent creatief en op de hoogte van culinaire vernieuwingen. Je houdt ervan om ideeën te bedenken en uit te voeren samen jouw team. Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels; een tweede vreemde taal is een pré.

Wat bieden wij?
Beluga loves you biedt voldoende ruimte om jezelf door te ontwikkelen als professional. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij namelijk erg belangrijk. Je krijgt daarnaast voldoende ruimte voor eigen inbreng in de wijnkaart in samenspraak met de Sommelier. Wij hanteren een 4-daagse werkweek met 2 aaneengesloten vrije dagen. Uiteraard bieden we je daarnaast een goed, marktconform salaris.

Je start de eerste periode als Assistent Sommelier bij Restaurant Graffiti. Nadat we gewend zijn aan elkaar ga je aan de slag samen met ons team bij Beluga loves you.

Ben jij de Assistant Sommelier die ons team komt versterken? Stuur dan jouw sollicitatie naar vacatures@restaurantgraffiti.nl ter attentie van Servais Tielman.